IPM

IPM
110-27-0
203-751-4
Isopropyl myristate

Isopropylmyristaat is een hoogwaardig raffinaat en destillaat bekomen door de esterificatie van isopropylalcohol en myristinezuur. Isopropylmyristaat is een water-heldere laag visceuze olie met een groot spreidend vermogen op de huid. De voornaamste toepassing ligt in de cosmetica als emulsie- en badoliecomponent en als oplosmiddel voor actieve bestanddelen.

Karakteristieke waarden

202 -212 mgKOH/g
1,434 - 1,437
0,850 - 0,855 g/cm³
5 - 6 mPas
± 5 ºC

Deze producten maken onderdeel uit van IPM


TSD Aanvragen MSDS Aanvragen Offerte aanvragen