Stearine 98 %

Stearine 98 %
57-11-4
200-313-4
Stearic acid (and) Palmitic acid

Stearine zuur is een van de meest voorkomende vetzuren in natuurlijke dierlijke en plantaardige vetten. Het commerciële stearinezuur bevat palmitine- en stearinezuur. Stearinezuur wordt vooral gebruikt in onder andere de fabricage van stearaten, smeermiddelen, zeep en cosmetica. Overige applicaties liggen in de rubber-, coating- en kaarsenindustrie.

Karakteristieke waarden

195 - 201 mgKOH/g
196 - 202 mgKOH/g
67 - 69 ºC
min. 98 %

TSD Aanvragen MSDS Aanvragen Offerte aanvragen